Learning Rahasia

Learning Rahasia

Learning Rahasia About Securities

Hot

Saturday, December 30, 2017

Learning Rahasia About Securities

December 30, 2017 1

Apa Sampeyan Sing Ngerti Babagan Peraturan Keuangan lan Pasar Ing dunya saiki, pasar finansial luwih penting tinimbang sadurunge. Ana akeh cara sing bisa ditindakake babagan sektor layanan finansial. Nalika sampeyan ora mangerteni, ana mayuta-yuta wong sing dipunginaake dening bisnis cilik. Kanggo bisnis cilik sing tuwuh, kudu investasi. Ing lingkungan iki, kita ngandelake industri finansial kanggo nyedhiyakake modal. Sampeyan kudu nyatakake, mesthi, yen kita ora pengin pasar dadi satus persen gratis. Yen pasar ora diatur, penyalahgunaan bakal kedadeyan. Ing tembung liya, dhuwit ora bakal ditindakake kanthi efektif minangka bisa. Elinga yen ora gampang nggawe peraturan sing kuwat. Regulator apik kudu nyerang. Investasi bener-bener wedi nalika peraturan banget abot. Nalika mengkono, ekonomi bakal nandhang sangsara. Sanajan peraturan banget kuwat, nanging ora efektif. A regulator ora bakal bisa sukses kajaba mawar dheweke mikiraken bab kasebut. Model ekonomi bisa banget efektif ing kene. Model apik bakal ngidini regulator kanggo prédhiksi asil regulasi tartamtu. Ing donya modhèrn, mayuta-yuta wong sing melu pasar finansial. Elinga yen ana akeh alasan kanggo melu ing industri finansial. Sampeyan bisa uga pengin diversifikasi, utawa sampeyan uga pengin nandur modal. Yen pasar arep sukses, kudu seimbang lan efisien. Iki tegese angger-angger iku penting. Wong bakal entuk modal yen kabeh kuwi transparan. Ing pungkasan dina, gol pasar kudu mindhah ibukutha.

22 Pelajaran Sukses: Teknologi

Iku penting kanggo nimbang gol dhewe sadurunge sampeyan bener ngetik pasar financial. Nalika sampeyan ora mangerteni, investasi iku pancen cocog. Investasi iku ngidini sampeyan dadi kuwat finansial. Elinga yen sampeyan bakal duwe akeh macem-macem biaya ing mangsa ngarep. Pensiun banget penting, lan sampeyan uga pengin mikir babagan anak-anak sampeyan. Sadurunge nandur modal, mesthine sampeyan kudu ngerjakake PR. Elinga yen sawetara pasar ora diatur kanthi bener. Yen sampeyan arep nandur modal, sampeyan bakal pengin ngerti sing wis direksa kanthi bener. Aja lali yen kanggo industri finansial bisa sukses, kudu ana aturan sing penting.

5 Pelajaran Sukses: Teknologi

Kebutuhan kanggo aturan sing berarti wis bener tambah nalika wektu wis maju. Elinga yen industri jasa keuangan tansah berkembang. Nomer sekuritase sekuritase sing ana senilai miliaran dolar. Sampeyan bakal dadi investor sing luwih apik yen sampeyan ngerti kabeh peraturan sing cocog.
Read More